BBM Glas BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VBBM Glas BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
BBM Glas BV
Italieweg 5
2411NR Bodegraven

tel: 0172-614000

Extra informatie:

Over BBM Glas

BBM Glas bestaat sinds 1999. Wij bieden u een zeer breed assortiment, zeer lage prijzen en een bijzonder goede service.

Onze vakkundige medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. De toepassing van innovatieve en verantwoorde producten draagt bij aan een veilige werkomgeving en een beter milieu.

Doordat wij zelf ons isolatieglas produceren, kunnen wij de kwaliteit garanderen. Ook zorgt dit voor een supersnelle levering of plaatsing. Plaatsing binnen 4 uur is mogelijk ! Daarbij maken wij nagenoeg geen gebruik van noodoplossingen. Dit bespaart u tijd en geld.

Bij BBM Glas staat klantvriendelijkheid en service voorop. De klant is koning!

De snelste!
BBM Glas is gegarandeerd de snelste glasservice van de regio. Een snelle service begint met een goede bereikbaarheid. BBM Glas is 24 uur per dag bereikbaar.

BBM Glas

Voor de afhandeling van spoedopdrachten kunt u ons bereiken op ons algemene telefoonnummer. Plaatsing bij spoedgevallen is mogelijk binnen 4 uur!

Standaard vervangen wij uw glas nog dezelfde dag, zonder gebruik van noodoplossingen. Hierdoor bent u veel minder tijd kwijt, hoeft u niet weken te wachten op uw nieuwe ruit en bespaart u veel geld.

Vaak zorgt de lange besteltijd van isolatieglas ervoor dat u lange tijd moet wachten op uw nieuwe ruit. Deze wachttijd kan oplopen tot enkele weken! Doordat wij over onze eigen productiefaciliteit beschikken, produceren wij de ruit op de dag dat uw schade wordt gemeld.