Allwin BVOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VAllwin BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Allwin BV
Berkelse Poort 57
2651JX Berkel en Rodenrijs

tel: 010-5121271

Extra informatie:

Expertise

Alles van historische waarde moet met waarde en respect behandeld worden. Renovatie en restauratie van historische gebouwen vraagt in de eerste plaats expertise. Inzet van duurzame materialen en een juiste behandeling komen primair voort uit gedegen kennis en ervaring. Het resultaat: behoud van historische waarde, gecombineerd met hedendaags comfort.

Ervaring

De Berkelse Glashandel kan bogen op een rijke schat aan ervaringen in renovatie en restauratie van historisch glas en kozijnen. Voor ieder project heeft Allwin een creatieve en innovatieve oplossing in huis. In overleg worden wensen en mogelijkheden exact bepaald. Allwin verzorgt vervolgens het gehele traject: van vervanging en montage van het glas en raamsysteem tot de afwerking met bijbehorend inbraakwerend hang- en sluitwerk.