Mikal KrasverwijderingOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VMikal Krasverwijdering
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Mikal Krasverwijdering
Laathofstraat 42
6191GE Beek

tel: (0)6 - 15011475

Extra informatie:

Het bedrijf is opgericht april 2004.Binnen mijn werkzaamheden werk ik van A tot Z. Daarmee wordt bedoeld de algehele afwikkeling van het eerste telefonisch of mailcontact tot de afronding van mijn werkzaamheden. Daartussen kunnen diensten voorkomen zoals het regelen van afspraken, maken van offertes, huren van steigers/hoogwerkers etc.

Mijn werkwijze

- Voordeliger dan vervangen
- Vooraf vastgestelde prijs
- No cure - no pay
- Zonder overlast
- Milieuvriendelijk

Vele opdrachten, contacten verlopen via aannemers, glasbedrijven of particulieren.

Krassen in glas zijn vaak een storende factor. Een oplossing is om op een gegeven moment het hele raam of de glasplaat te vervangen. Deze oplossing is meestal bijzonder prijzig. Mikal Krasverwijdering biedt een goedkoper alternatief. Als één van de weinige bedrijven in Limburg biedt Mikal Krasverwijdering de mogelijkheid om uw bekraste glas te polijsten. Of het nu gaat om een raam, autoruit, deur of spiegel, Mikal Krasverwijdering verwijdert snel, milieuvriendelijk en voordelig uw krassen uit glas.

Werkwijze

Met een speciale glasloupe wordt bekeken hoe diep de kras is en of deze verwijderbaar is. Na overleg met de klant, wordt het glas met behulp van een polijstapparaat en een speciale polijstpasta behandeld en verdwijnen krassen met een diepte van 15-20 micron (20/1000 mm) als sneeuw voor de zon. Bovendien kunnen krassen tot aan de glaslat verwijderd worden!

Voordelen

◦Voordeliger dan vervangen
◦Vooraf vastgestelde prijs
◦No cue - no pay
◦Zonder overlast
◦Milieuvriendelijk

Slijpen

Voor krassen dieper dan 15-20 micron biedt Mikal Krasverwijdering een andere unieke oplossing aan: het slijpen van glas. Met oplossing voor glasrenovatie kunnen de meest voorkomende glasbeschadigingen snel en effectief gerepareerd worden. Deze oplossing wordt voornamelijk toegepast bij etalages en grote, exclusieve ramen.

Werkwijze

Het slijpen van glas gebeurt in een aantal stappen:

◦Het slijpen naar het diepste punt van de kras
◦Met een steeds kleinere korrel, een steeds groter oppervlak behandelen
◦Het napolijsten waardoor het glas weer helder wordt

Ook hier geldt wederom een vooraf afgestelde prijs.

Uiteenlopende soorten beschadigingen zijn vaak tegen de verwachting in te repareren.
Mikal Krasverwijdering is erkend expert op herstellingen van glas en kunststof.

Als licentiehouder van ClearShield zijn we tevens gespecialiseerd in het onderhoud van glas, middels het aanbrengen van coatings.
Ter voorkoming van verkleuring, vervuiling en beschadiging zijn coatings kostenefficiënte oplossingen voor de lange termijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies!