Glascombinatie NederlandOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlascombinatie Nederland
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glascombinatie Nederland
Vlietskade 8021
4241WS Arkel

tel: 0183 - 56 71 00

Extra informatie:

Glascombinatie Nederland in Arkel is een landelijk werkende organisatie, gespecialiseerd in de coördinatie en uitvoering t.b.v. glasschade-herstel. Wij verzorgen deze coördinatie voor diverse Gemeenten, Woningbouwverenigingen, Woning-corporaties, Verenigingen van Eigenaren, midden en kleinbedrijf in Nederland t.b.v het glasherstel.

Door onze jarenlange ervaring bezitten wij specialistische kennis op gebied van glasherstel; waarvan opdrachtgevers, (glas)assuradeuren en andere belanghebbenden gebruik van maken.

Door bundeling van kennis is het thans mogelijk de gehele glas herstelmarkt een nog betere dienstverlening aan te bieden.

Wij bieden onze opdrachtgevers daarom consultancy diensten aan op het gebied van:

--Glasschade- expertise
--Glas inspectie
--Glastechnologie
--Schade management adviezen
--Schade preventie adviezen
--Risicoanalyses
--Interim-management

Vraag stukken t.b.v. glasherstellers
Onafhankelijk oplossen van geschillen op glasgebied tussen partijen.
Een deel van deze diensten worden toegevoegd aan collectieve glasbreukherstelovereenkomsten waarbij wij via onze meldkamer het glasherstel verzorgen – voor o.a. Woningbouwverenigingen en Gemeentelijke-instellingen, Verenigingen van Eigenaren en groot winkelbedrijven.

Om dit optimaal te kunnen uitvoeren werkt Glascombinatie Nederland met een zestigtal erkende glasherstel bedrijven verdeeld over heel Nederland waardoor er een landelijke dekking ontstaat.

Kwaliteitsgarantie

Tijden veranderen en brengen nieuwe inzichten met zich mee.
Voor Glascombinatie Nederland gaat het glasherstel veel verder dan alleen het vervangen bij glasschade van een ruit. Om dit optimaal te kunnen realiseren werkt Glascombinatie Nederland met een groot aantal (± 62 stuks) geselecteerde, erkende en gecertificeerde glasherstelbedrijven in Nederland.

Door deze opzet en verdeling via een vaste postcode, ontstaat hierdoor een landelijk werkend netwerk.
Een bereikbaarheid van een 24 uur service, 7dagen per week 365 dagen per jaar.

De ± 62 aangesloten glasherstel bedrijven vertegenwoordigen een eigen deelgebied volgens postcode indeling in Nederland. De herstellers zijn uitgerust met eerste klas materialen en gereedschappen. Zij zijn uiteraard vakkundig opgeleid en werken volgens de richtlijnen die de kwaliteit van het geleverde werk waarborgen.

Meldkamer

Glascombinatie Nederland beschikt over een eigen centrale meldkamer met een Gratis service- Nummer.