Glaszettersbedrijf Alphense Glas CentraleOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen glaszetters
VGlaszettersbedrijf Alphense Glas Centrale
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Aantal ruiten *
Afmetingen ruiten *
Omschrijving
 

privacy
Glaszettersbedrijf Alphense Glas Centrale
Rontgenweg 14/D
2408AB Alphen aan den Rijn

tel: 0172-881099

Extra informatie:

Uw totaalpartner voor 100% KOMO goedgekeurd glas, voor alle mogelijke toepassingen.

Wij leveren en plaatsen vele glasproducten, zoals: Isolatieglas, vensterglas, veiligheidsglas, glas-in-lood, spiegels, geslepen glas, glazen meubels, glazen deuren en figuurglas.

Wie wij zijn

Sinds 2007 is Glashandel en Glaszettersbedrijf de Alphense Glas Centrale een aanvulling in Alphen aan den Rijn en omstreken. Vanaf het begin is de Alphense Glas Centrale een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Een klant is immers geen nummer; je moet elkaar de hand kunnen geven, even kunnen bijpraten en samen dingen realiseren. Ondernemen is immers samenwerken, alleen red je het niet.

Bij ons staat de klant voorop en zullen we geen concessies doen in de kwaliteit van onze producten en diensten.

Niet voor niets is ons motto dan ook: goede service, nette prijs !


Glasherstel

AGC is de expert op het gebied van glas en glasherstel. Is uw ruit, raam, glas aan vervanging toe? Neem direct contact met ons op. Wij maken dan een afspraak met u om dit direct en vrijblijvend op te komen nemen.Producten

Op deze pagina vindt u ons producten assortiment.

Staat er een product niet tussen, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord.

Isolerend dubbelglas

Isolerend dubbelglas bestaat uit 2 glasbladen die door een afstandhouder (bijv. een metalen kader) aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw), is gevuld met droge lucht. Isolerend dubbelglas behaalt bij een opbouw 4mm-12mm spouw-5mm een thermische isolatiewaarde van ca. 2,8 W/m² .
Codering: bv. 4-5, twee glasbladen van resp. 4mm en 5mm dik met een spouw van 6mm, 9mm, 12mm, of 15mm.

HR beglazing

HR staat voor Hoog Rendement. HR beglazing is isolerend dubbelglas waarbij op 1 glasblad een warmtereflecterende coating is aangebracht die voor een verbeterde thermische isolatie zorgt en het warmteverlies via het glas vermindert. HR beglazing behaalt bij een opbouw 4mm-12mm-5mm een thermische isolatiewaarde ca. 2,0 W/m²K.
Codering: bv. 4*-5, twee glasbladen van resp. 4mm en 5mm dik waarvan de binnenste (de 4mm) een coating heeft).

HR++ beglazing

HR++ beglazing bestaat net als HR+ beglazing uit 2 glasbladen, waarbij op 1 glasblad aan de spouwzijde een warmtereflecterende coating is aangebracht. Echter bij HR++ beglazing is de spouw niet gevuld met droge lucht zoals bij HR+ beglazing, maar met een gasvulling van edelgas, meestal Argongas. Deze gasvulling zorgt voor een nog betere thermische isolatiewaarde. HR++ beglazing behaalt bij een opbouw 4mm-12mm spouw-5mm een thermische isolatiewaarde van ca. 1,3 W/m²K (1,2 W/m²K of kleiner bij 4mm-15mm-5mm).
Codering: bv. 4*-5, twee glasbladen van resp. 4mm en 5mm dik waarvan de binnenste (de 4mm) een coating heeft). Bovendien is de spouw gevuld met gas voor een betere isolatie.

Gelaagd glas

Gelaagd glas bestaat uit twee of meer ruiten, die met elkaar zijn verbonden door een transparante en onzichtbare tussenlaag van kunststof. Een voorruit van een auto is gemaakt van gelaagd glas. Het grote voordeel van gelaagd glas is dat er geen stukken uitvallen als het breekt. Die kunststof tussenlaag houdt alles bij elkaar. Gelaagd glas is dus wel veiliger, maar niet sterker dan gewoon glas. Gelaagd glas is aan te bevelen voor balkonruiten en op al die plaatsen waar er een grote kans bestaat dat iemand door het glas kan vallen.
Codering: bv. 44.2 blank. Dit is een ruit besttaande uit twee glasbladen van 4mm dik met 2 tussenlagen folie van ca. 0,38mm dik elk. Totale dikte dus 4mm + 0,38mm + 0,38mm + 4mm = 8,8mm

Veiligheidsglas beschermt u, uw gezin en uw eigendom op een betrouwbare wijze tegen inbraak en vandalisme.
Verschillende sterke lagen van floatglas en folie, die onder druk en bij hoge temperaturen met elkaar worden verbonden, zorgen bij toepassing van geweld voor uw veiligheid. Tegelijkertijd bezit het veiligheidsglas uitstekende warmte-isolatie- en geluidwerende waarden. Al naar gelang de opbouw van de ruit is het veiligheidsglas verkrijgbaar als particuliere beveiliging tegen inbraak, als bescherming van personen en objecten, alsmede als kogelvrij glas met geïntegreerde alarmaansluiting.

Daarnaast beschermt het veiligheidsglas tegen verwonding als het glas breekt. De PVB-folie in het gelaagd veiligheidsglas verhindert dat de ruit eruit valt en zij houdt de splinters vast, die afbreken.